Aktiviteter

Här hittar du alla planerade klubbaktiviteter. För att läsa mer om ett arrangemang samt ladda ner en eventuell inbjudan så klickar du bara på rubriken. Varje arrangemang har en egen sida. Aktiviteter ligger kvar en dag efter de avslutats och tidigare aktiviteter återfinns via länken längst ned på sidan.

Har du idéer eller är intresserad av att kanske ordna en kurs, utbildning eller annat där aussie-intresserade kan träffas? Då rekommenderar vi att du läser igenom vilka önskemål klubben har när/om du vill arrangera en aktivitet (som innebär kostnader). Det finns även en kalkylmall att ladda ner som bör fyllas i när det är dags att planera genomförandet. Kontakta gärna någon i styrelsen för att bolla idén och för att få ytterligare tips och råd.

 

Inget aktuellt just nu

Tävlingar

2021-09-04 (Hela dagen) till 2021-09-05 (Hela dagen)
Fäboda Gård, Mariefred

Sask har hyrt anläggningen hela helgen och det blir HWT (Vallarbetsprov) kurs på lördagen och Rasmästerskap på söndagen. Mästerskapet kommer att gå med officiella regler för HWT men med viss modifiering. Något färre får (6-8 stycken) och en något kortare bana ca 12-15 minuter, allt för att bereda plats åt så många som möjligt. Direkt före lottning kommer domaren att vilja titta på okända hundar/ekipage ihop med får. Allt för att främja djurskyddet och för att säkerställa att förarna har kontroll på sina hundar.