Omplaceringar

Till dig som är intresserad av en omplaceringshund

Observera att SASK inte kan ta något ansvar eller ge några garantier avseende hundens hälsa, exteriör eller mentalitet. Är du intresserad av en omplaceringshund ska du vara noga med att fråga efter ev. sjukdomar, hälsotillstånd, mentalitet mm. på den aktuella hunden OCH dess nära släktingar. Du bör utöver nuvarande ägare även kontakta hundens uppfödare då denne, enligt Svenska Kennelklubbens grundregler, har upplysningsskyldighet.

Annonser ligger kvar tills annonsören ber att det tas bort. Det är annonsörens ansvar att hålla den uppdaterad.

Vad bör en omplacering kosta?

Rasklubben rekommenderar att valppriset är utgångspriset därtill ska ålder, HD-resultat (höftledsröntgen), övriga hälsostatus, mentala egenskaper, arbetsmeriter och övriga meriter vägas in. Finns det något avelsvärde (läs mer om avel här på hemsidan). Har hunden problem kan värdet minska. 
Det bör få ta tid att hitta en ny ägare då denne ska ta hand om hunden för resten av dess liv och även ha ekonomiska förutsättningar för att ge den god omvårdnad.

Vill du skicka in en annons så fyller du bara i ansökningsformuläret. Där listas även de krav SASK ställer på dig som annonsör.

Omplacering sökes

e (hanen):
-
u (tiken):
-
Född:
2021-07-08 00:00:00
Färg:
-
HD/ED:
-

Övrig info

Vi är ett barnfritt par strax över 30 och en sexårig aussie-grabb. Han är en fantastiskt hund, men inte alls lika intresserad av träning som jag är. Agility tränar vi regelbundet för att det är den gren han visar motivation i. Vi har fortsatt att gå kurser, i höstas en riktigt rolig prova-på bruks där jag fastnade för spåret, men det är för min skull. Han är nöjd då han får lite kravlös träning och mycket kroppskontakt i soffan.

Därför söker vi nu någon som skulle vilja bli min huvudsakliga träning/tävlingskompis. Helst en hund under fyra år. Ser det som en stor fördel om röntgen och mh är gjort om hunden har åldern för det. Är den yngre ser vi det som en självklarhet att själva göra det när åldern är inne. 

Vi bor i villa med inhägnad gård utanför Luleå, men min filosofi är att villa eller lägenhet inte spelar någon större roll; majoriteten av träning sker på klubben/utanför tomten.

Kontakt

Adress:
Sofia Wallström
Rutviks Byaväg 506
97596 Luleå
Email:

Limitededition

e (hanen):
LPI, LPII, RLD A, RLD F, RLD N, SPH I Dirty South's Tough Tumbleweed
u (tiken):
LPI, LPII, RLD F, RLD N Peekaboo
Född:
2018-07-01 00:00:00
Färg:
Svart trefärgad
HD/ED:
BB/UA
MH Skott:
2
Ögonlyst:
2018-09-05
Limitededition - Vittra

Övrig info

Söker ny fodervärd till snart 3 år gammal tik. 
Inte på något sätt en problemhund. Hon har väldigt fin vardagslydnad, är följsam och lyhörd. 
Hon har väldigt mycket energi och arbetslust som hon tyvärr inte får utlopp för idag. Jag söker någon som vill träna med henne och som är beredd på att lägga lydnadsgrunderna. För de saknar hon. 
Läs gärna mer på vår hemsida. 

Kontakt

Vem:
Uppfödare
Adress:
Cristina Lundgren
Hallagårdsvägen 3
31291 Laholm
Email: Webbsida:

Omplaceringstik sökes

e (hanen):
-
u (tiken):
-
Född:
2019-07-06 00:00:00
Färg:
-
HD/ED:
-
Gård med får och hästar

Övrig info

Vi är ett medelålders par som bor i liten by utanför Härnösand på en skogsfastighet utanför Härnösand. Vi har får och hästar. Vi söker en tik från  ett års åldern och uppåt. Jag jobbar hemifrån så jag finns hemma på dagar. Söker ett kompis som följer med på dagarna här hemma och någon ridtur. Kan lova mkt kärlek och omsorg livet ut. Vi bor ensligt till så fri tillgång till att vara ute lovas. Är oxå intresserad av att gå kurser då vi är medlem i våran brukshundklubb. Utställningar vore roligt.

Kontakt

Adress:
Eivor Muller
Uland 330
87192 Härnösand
Email: