Omplaceringar

Till dig som är intresserad av en omplaceringshund

Observera att SASK inte kan ta något ansvar eller ge några garantier avseende hundens hälsa, exteriör eller mentalitet. Är du intresserad av en omplaceringshund ska du vara noga med att fråga efter ev. sjukdomar, hälsotillstånd, mentalitet mm. på den aktuella hunden OCH dess nära släktingar. Du bör utöver nuvarande ägare även kontakta hundens uppfödare då denne, enligt Svenska Kennelklubbens grundregler, har upplysningsskyldighet.

Vill du skicka in en annons så fyller du bara i ansökningsformuläret. Där listas även de krav SASK ställer på dig som annonsör.

Once Upon A Time In The West

e (hanen):
Crown Point S Bar L McMahon
u (tiken):
Looby Loo
Född:
2016-06-10 00:00:00
Färg:
Svart trefärgad
HD/ED:
-
Ögonlyst:
160904
Once Upon A Time In The West - Tuco

Övrig info

Tuco är en import från Italien, från kennel V Bar C. Han är en snäll och glad kille men är lite osäker på vissa främlingar, framförallt män. Går bättre och bättre i och med att hans självförtroende växer. Bryr sig folk inte om honom så bryr han sig inte om dem. Han har en del vakt men ingen överdriven, men det tillsammans med sin osäkerhet mot främlingar gör att han kräver en hel del styrning och stöttning. Med mig funkar han bra men inte resten av familjen då de inte alls kan ge honom den styrning han behöver och är dem som är mest hemma med hundarna. Han älskar de människor han känner och är väldigt tillgiven och mysigt. Han går bra med barn, älskar sin lillhusse. Går bra ihop med andra hundar, även lite van vid kanin och katt.

Tuco är en riktigt bra arbetshund och jag tror han kan gå riktigt långt med rätt förare. Han är lättmotiverad och lättbelönad, bra kamplust, väldigt lättlärd, självständig och har bra fokus. Han har mycket bra grunder i lydnaden, är duktig spårhund och träffat får några gånger. 
Han är verkligen min drömhund men då han inte är trygg med resten av familjen och heller inte gillar att bo i stan känns det mest rätt att hitta ett nytt hem, gärna på landet eller i lugnare villaområde. Jag tror han skulle må bäst av att få bo i en mindre familj där det inte kommer och går massa folk hela tiden, gärna tillsammans med andra hundar. Stor hundvana är ett krav.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Linda Eriksson
Västeråsvägen 38 A
63223 Eskilstuna
Email:

Bordweiler's Red Rosemary

e (hanen):
Z'Athenas Öjax-Thriller
u (tiken):
Bordweiler's All Time High
Född:
2012-01-07 00:00:00
Färg:
Red merle vit & tan
HD/ED:
HD: A ED: UA
MH Skott:
1
Ögonlyst:
2012-03-01
Bordweiler's Red Rosemary - Zumba

Övrig info

Vi måste, med stor sorg, söka efter ett nytt hem till vår aussietik Zumba på 5 år. Hon har ett helt fantastiskt driv och ger alltid 110%! Drag, tricks, lydnad, spår, dragweight, hon är med på allt! Favoritaktiviterna är bikejouring och canicross, något vi ägnar oss åt regelbundet. Hon kan vara ensam hemma utan problem. Zumba blir dock otroligt stressad av att leva i barnfamilj med full rörelse och mycket barn på besök och söker därför ett hem där hon slipper stressen av detta. Hon har svårt för vissa hundar, speciellt tikar.
OBS! Zumba kommer INTE att säljas till ett hem med barn yngre än tonåren eller till unga personer där barn kan bli aktuellt under hennes livstid. Eventuella intressenter får givetvis mer information om detta vid kontakt.
Zumba kommer från kennel Bordweilers. Hennes uppfödare är väldigt mån om att ha fortsatt kontakt med framtida ägare och träffas gärna.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Madeleine Widelöv
Blåmesvägen 97
27563 Blentarp
Email:

Coworker's Eld och Lågor

e (hanen):
Ardiente Mal Pirata
u (tiken):
Young and Restless Rough Eagle
Född:
2017-06-01 00:00:00
Färg:
Svart tri
HD/ED:
För ung
Ögonlyst:
ua som valp
Coworker's Eld och Lågor

Övrig info

En go och glad tjej som letar ett tryggt hem, gärna med andra hundar. Hon är aktiv och arbetsam, kräver en ägare som vill aktivera henne och arbeta med henne, hon trivs inte enbart som sällskapshund! För mer info och filmer kontakta mig.

Hon finns i Kiruna.

Kontakt

Vem:
Uppfödare
Adress:
Cari Rörström
Talluddevägen 11
98192 Kiruna
Email: Webbsida: