Omplaceringar

Till dig som är intresserad av en omplaceringshund

Observera att SASK inte kan ta något ansvar eller ge några garantier avseende hundens hälsa, exteriör eller mentalitet. Är du intresserad av en omplaceringshund ska du vara noga med att fråga efter ev. sjukdomar, hälsotillstånd, mentalitet mm. på den aktuella hunden OCH dess nära släktingar. Du bör utöver nuvarande ägare även kontakta hundens uppfödare då denne, enligt Svenska Kennelklubbens grundregler, har upplysningsskyldighet.

Vill du skicka in en annons så fyller du bara i ansökningsformuläret. Där listas även de krav SASK ställer på dig som annonsör.

Bordweiler's Red Rosemary

e (hanen):
Z'Athenas Öjax-Thriller
u (tiken):
Bordweiler's All Time High
Född:
2012-01-07 00:00:00
Färg:
Red merle vit & tan
HD/ED:
HD: A ED: UA
MH Skott:
1
Ögonlyst:
2012-03-01
Bordweiler's Red Rosemary - Zumba

Övrig info

Vi måste, med stor sorg, söka efter ett nytt hem till vår aussietik Zumba på 5 år. Hon har ett helt fantastiskt driv och ger alltid 110%! Drag, tricks, lydnad, spår, dragweight, hon är med på allt! Favoritaktiviterna är bikejouring och canicross, något vi ägnar oss åt regelbundet. Hon kan vara ensam hemma utan problem. Zumba blir dock otroligt stressad av att leva i barnfamilj med full rörelse och mycket barn på besök och söker därför ett hem där hon slipper stressen av detta. Hon har svårt för vissa hundar, speciellt tikar.
OBS! Zumba kommer INTE att säljas till ett hem med barn yngre än tonåren eller till unga personer där barn kan bli aktuellt under hennes livstid. Eventuella intressenter får givetvis mer information om detta vid kontakt.
Zumba kommer från kennel Bordweilers. Hennes uppfödare är väldigt mån om att ha fortsatt kontakt med framtida ägare och träffas gärna.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Madeleine Widelöv
Blåmesvägen 97
27563 Blentarp
Email:

Tillyhills Tjugofyra Karat

e (hanen):
KORAD SoNS G'Outside The Fire
u (tiken):
Tillyhills Vildvittra
Född:
2017-03-13 00:00:00
Färg:
Röd/vit/tan
HD/ED:
HDB ED0
MH Skott:
2
Ögonlyst:
1705

Meriter

Genomfört MH
Tillyhills Tjugofyra Karat - Alfons

Övrig info

"Alfons" är en härlig hund som är med på allt, miljöstark och utan stress. Dock är han osäker på vissa människor som tränger sig på honom då han kan morra. Han behöver ut till någon som har vana av denna typen av hund, som kan vara trygg och ta över så att han inte behöver ta egna beslut i dessa lägen. Han har inga problem i kontakten med människor i träning- typ sökarbete, avståndslek, budföring osv.

Mer info ges på telefon av uppfödaren.
Han kommer ej att placeras hos barnfamilj.

Kontakt

Vem:
Uppfödare
Adress:
Tina Johansson
Biskopsbergsv.29
37193 Karlskrona
Tel:
0701452660
Email: Webbsida: