Varningsmeddelande

Du måstelogga in för att se detta formulär.

Resultat till Årets Aussie

Här kan du skicka in de resultat som du vill räkna mot de olika kategorierna i Årets Aussie 2016.

Priserna delas ut vid årsmötet och resultatlistorna kommer att publiceras på hemsidan och i tidningen efter det.

Viktigt att veta:

 • Sista datum att skicka in resultat är 31-01-2017. Efter det stängs formuläret.
 • Det går bara att skicka in resultat för en hund EN gång.
 • Formuläret är uppdelat i två delar. Du kan byta sida med knapparna "Nästa Sida >" och "< Föregående Sida" utan att förlora inskrivna värden.
 • Om en ruta med en röd stjärna * inte är ifyllt går det inte att gå vidare till nästa sida eller skicka formuläret. Sidan laddas istället om och meddelar vilken ruta som saknas.
 • Ingen manuell beräkning av poäng behövs! Formuläret sköter allt, fyll bara i siffror/prestationer tagna från protokoll el. dyl.
 • Resultat för ALLA grenar hunden deltagit i skickas in samtidigt.
 • Att fylla i resultat är frivilligt och det krävs bara ett resultat per gren som ni avser att deltaga i, även om det finns plats för fler.
 • Datum och ort för respektive resultat bör anges för att det ska vara möjligt att snabbt verifiera att resultaten är riktiga.
 • Alla resultat/kvalificeringar som anges ska gälla individuellt tävlande för att kunna räknas.
 • Vid frågor, kontakta webmaster@sask.nu innan ni skickar in formuläret! Korrigeringar efter att formuläret för en hund skickats in kan inte garanteras, men ansvariga försöker göra sitt bästa för att det ska bli rätt. Eftersom detta är första gången Årets Aussie-resultaten skickas in elektroniskt kommer det självklart tas hänsyn till ev. tekniska problem med formuläret.

Hur fyller jag i formuläret?

 1. Ta fram ev. protokoll eller andra uppgifter från de tävlingar under 2016 du vill använda resultat ifrån. Från ASCA-trials behöver du göra en kopia eller ta et tydligt foto av domarprotokollet för varje run.
 2. Fyll i din hunds information längst upp. Stamtavlenamn och regnr används för att identifiera hunden samt kontrollera resultat endast kan skickas in en gång. Var noga med att få dessa rätt! (Om du får meddelande att din hunds stamtavlenamn redan använts, maila webmaster@sask.nu och inkludera hundens fullständiga namn samt regnr.)
 3. Klicka därefter på rubriken till den första av kategorierna du vill lägga till resultat för. Ett nytt område öppnas för den kategorin.
 4. Fyll i uppgifter från det första tävlingsresultatet under Resultat 1. Vad som efterfrågas kan vara olika per gren så läs noga.
 5. Har du fler tävlingsresultat så fyll i uppgifterna under Resultat 2, Resultat 3, osv. Hur många resultat som godtas varierar från gren till gren.
 6. Formuläret räknar ut delsummor för var Resultat-sektion som fyllts i, inklusive ev. framräknade bonusar. Därefter summeras de till en Totalsumma per gren som blir den poäng som rankingen för Årets Aussie inom resp. gren kommer ske efter i första hand.
 7. Fortsätt med att klicka på rubriken till nästa tävlingsgren du vill skicka med resultat för och upprepa tills alla resultat du ville ha med är inskrivna.
  Du kan stänga föregående kategori utan att bli av med ifyllda uppgifter genom att klicka på dess rubrik igen.
 8. Om du fyllt i poäng från ASCA-trials, klicka på "Välj fil", leta reda på bilden/kopian av protokollet för detta run, och klicka sen på "Ladda upp".
 9. Kolla igenom formuläret noga.
 10. Kolla igenom formuläret ännu en gång. Du kommer inte kunna ändra några värden när du väl tryckt på "Skicka".
 11. Klicka på "Skicka" på Sida 2.

Om ett fel hittats kommer formuläret att laddas om och en röd text längst upp säger vad som är fel. Felaktiga rutor markeras även med en röd ram. Den röda texten/ramen är kvar tlls formuläret skickas igen.