Ansökan till uppfödarlistan

Fyll i dessa uppgifter för att ansöka till uppfödarlistan. OBS! Om du redan finns med på listan, fyll INTE i ansökan! Klicka istället in på ditt namn i listan och sedan på penn-ikonen längst upp till höger i den utfällda rutan och följ instruktionerna.

När ansökan skickats in meddelas administratörerna automatiskt för att godkänna den, efter att betalningen bekräftats.
Du får även ett mail med en länk för att kunna redigera uppgifterna i efterhand. Om de redan godkänts kommer ändringarna inte att publiceras utan ett ytterligare godkännande.

Upp till de tre SENASTE kullarna kan läggas till (och tas bort) med knapparna längst ner under var kull. Det går även att byta ordning på kullarna genom att dra dem upp/ner med pilarna till vänster. Kullarna bör ligga i datumordning med uppfödrens senaste kull överst.
För att underlätta sorteringen kan sektionen med föräldrar i var kull kollapsas genom att klicka på etiketten "Föräldrar".

För att underlätta ifyllningen av uppgifter för kullföräldrar kan vissa av dem hämtas från SKK's Hunddata. En sökning görs först på en exakt matchning av RegNr, om angivet, sen på kennelnamnet.

Var noga med att kontrollera uppgifterna även om de fyllts i automatiskt! Om en kulls födelsedag angivits kommer uppslagningen endast att ta med meriter, ögonlysning, osv, som kan bekräftas erhållits innan kullen föddes.

Utöver ditt medlemskap kostar det endast 200 kr att under ett kalenderår stå på listan och då ingår även hanhundslistan (läs mer under fliken för hanhundslistan). Skriv ditt namn och att det gäller uppfödarlistan när du sätter in pengarna på SASK pg 25 08 71 - 1. Tack!

Personuppgifter som samlas in med annonsen behandlas separat från andra annonstyper och kan ligga kvar i systemet upp till två år efter det att annonsen avpublicerats, om annonsören inte begär annat. Detta görs för att kunna föra statistik på antalet uppfödare mot föregående år och för att förekla arbetet i de fall när en annons förnyas efter att den avpublicerats.

Kryssa i om du inte har ett officiellt kennelnamn registrerat hos SKK.
Format: 2024
Antalet avkommor som inte kunnat göra MH och inte bör räknas, ex för att de gått bort innan de kunnat eller för att de sålts till utlandet. Lämna tomt om inga.
Adress

Vertikala flikar