Best of brawehearts Kili

Best of brawehearts Kili

Senast ändrad:
2023-09-30
e (hanen):
Fraytal'All Right
u (tiken):
Best Of Brawehearts Blue Perfection
Född:
2020-03-03 00:00:00
Färg:
röd vit & tan
HD/ED:
0+0 A+A
MH Skott:
2
Best of brawehearts Kili

Övrig info

Omplacering - i samråd med uppfödare 

Hane 3 år med stamtavla.
En otrolig livlig hund, världens gladaste bästa vän. Men otroligt reaktiv vid möte av hundar, eller egentligen all kontakt med hundar han inte känner. Han bor idag med en hund & hundar inom familjen går bra efter en lugn & lång invänjningsperiod. Han är en väldigt allert hund, så stress är något man får jobba med i alla situationer med honom.
Jag har egentligen gett honom allt jag kan & har att ge men någonstans har jag insett att jag nog inte är personen för honom, med all sorg skriver jag de här. Han är en otrolig hund, världens bästa träningskompis på alla sätt & vis, personspår, drag, lydnad,  apportering, han ger allt bara han får chansen. De är därför jag gör de här också, jag vet att han skulle kunna bli en helt otrolig hund! Han är en otrolig hund men jag & han matchar inte riktigt när de kommer till stressen.
Han kan vara ensam vart som helst utan problem.

Han är en skarp hund som behöver en mjuk hand, tid & tålamod. Skriv bara om du tror du skulle vara rätt person för en hund som vill ge allt, men som behöver otroligt engagemang & träning med sin stress.

De är ingen stress för mig att hitta ett nytt hem till honom, dyker den perfekta personen upp för honom så får han flytta men annars bor han kvar hemma ❤️

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Frida Nordlöf
Odengatan 5c
82134 Bollnäs
Email: