Information från SASK:s styrelse (januari 2021)

  • Regelrevidering för utställning. En representant för styrelsen har deltagit i ett förmöte för att bevaka att SBK inför krav på arbetsmeriter, för att man ska erhålla cert på utställning.
  • Arrangemangskommittén fortsätter att planera för (som vi hoppas!!!) sommarens bruksmästerskap. Vi hoppas kunna ge mer handfast info inom kort.
  • Arbetet med Aussietidningen nr 1 2021 drar snart igång. Temat den här gången blir avel, mentalitet och hälsa. Har du några idéer på artiklar eller saker som du skulle vilja lära dig mer om inom detta tema? Hör av dig till redaktion@sask.nu.
  • Årsmötesplanering pågår och mötet kommer att hållas digitalt som vi berättat om tidigare. Preliminär dag är 7 mars. Mötets ungefärliga upplägg blir en dag (fast inte en hel dag förstås) där vi kan diskutera de olika punkterna och sedan ligger mötet öppet i tre dagar för att ge alla medlemmar möjlighet att gå in och rösta. Det är viktigt är att du har koll på om din mejladress är korrekt, då kallelse, handlingar och instruktioner kommer att komma till din mejlbox. Gå in på Brukshundklubbens Mina sidor - I högerspalten längst upp finns en länk, där du loggar in till Mina sidor och kan kontrollera dina kontaktuppgifter.
    Styrelsen, valberedning och revisorer håller just nu på med sedvanliga årsmötesförberedelser (förslag på nya personer till förtroendeuppdrag, verksamhetsberättelse och –plan, bokslut, granskning av räkenskaper och förvaltning etc).
  • Vi avslutar som vi brukar: Stötta din rasklubb! Du som inte är medlem – bli medlem. Du stöttar klubbens uppdrag – att främja en frisk och sund vall- och brukshund; mentalt, hälsomässigt och exteriört. Intäkterna från medlemsavgifterna är en förutsättning för detta arbete. Enklast går du in via Medlemskap Välkommen som medlem!

 

Styrelsen håller alla tummar för att 2021 blir ett år där vi (så småningom!) kan träffas på tävlingar och kurser igen. Till dess – håll i, håll ut och håll avstånd så vi håller oss friska!

Allra bästa hälsningar,

Styrelsen för SASK