Varför vi mentalbeskriver (MH:ar) aussien - och vad det har för betydelse.

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
söndag, oktober 21, 2018 - 10:00 till 16:00
Plats:
Helsingborg brukshundklubb

Alla avelsdjur måste MH:as – och få kryss i alla rutor - för att kunna registrera sina avkommor likaså rekommenderas alla aussieägare att MH:a sin unghund men varför krävs det? För vem gör vi det och vad säger MH egentligen?

 

Uppfödare och aussieägare missa inte denna möjlighet att lära dig mer om mentalitet generellt och om MH speciellt! Vad kan man utläsa av protokollet, vad säger de olika kryssen, vad säger de inte, hur värdera/kombinera resultat osv.

Plats: Helsingborg brukshundklubb (vägbeskrivning – se hemsidan: hbgbk.com)
Datum: 21 oktober
Tid: 10.00 – 16.00 (vi försöker vara klara till 16:00. Tidigare inbjudningar har stått 17:00)

Det blir en öppen diskussion med Jörgen Karlsson som bollplank och moderator. Jörgen är MH-beskrivare, bruksdomare och heltidsanställd på Försvarsmakten där han under de senaste 30 år i huvudsak ansvarat för att utvärdera hundar och lära ut hundkunskap. SASK arrangerar denna dag för att ge dig som uppfödare ytterligare kunskap och för att ge er möjlighet att träffas och diskutera detta viktiga avelsverktyg. Övriga aussieägare är också varmt välkomna. Ta denna möjlighet att diskutera och ventilera MH och övriga frågor kring mentalitet.

Anmälan görs på mejl: ordforande@sask.nu - uppge namn och ev. specialmat.
Sista anmälningsdag 8 oktober 2018.

Fika och lunch är till självkostnadspris och betalas kontant eller med swish på plats.
SASK-medlemmar går kostnadsfritt (men om platsen inte avbokas senast dagen före måste vi debitera 250 kr). Icke medlemmar betalar 250 kr
SASKs swish: 123 037 8422, uppge namn+21 okt. alt. SASKs PG 25 08 71-1, uppge namn+ 21okt.

Betalningen bör ske senast den 15 okt.

Varmt välkomna!