Vallningshelg i Skåne

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
lördag, oktober 15, 2016 (Hela dagen) till söndag, oktober 16, 2016 (Hela dagen)
Plats:
Western Ranch, Askeröd (Särsvik) utanför Löberöd

DÅ ÄR DET DAGS IGEN! VALLNINGSHELG FÖR NYBÖRJARE OCH MER ERFARNA

SASK anordnar även i höst en vallningshelg i Skåne! Kursen omfattar både teori och praktik - och vill du komma som åhörare är det också mycket lärorikt. Instruktör är Peter Bengtsson som förutom att han har tävlat ASCA-trials är han aktiv SVAK- instruktör och domare samt tävlar och dömer internationellt. Han har lång- och bred erfarenhet av olika vallhundsraser.

Obs! Övernattning på gården kan ej erbjudas, så ev. boende måste du ordna själv.

VI BEHÖVER DIN ANMÄLAN SENAST 15 aug.

SASK medlemmar har förtur och vi lottar om det blir fler som anmäler sig. Besked om du har kommit med får du senast 20 aug.
Inbetalning sker därefter till: SASK pg: 25 08 71 – 1. OBS! Uppge: ”ditt namn+15-16okt” – så att kassören kan bocka av dig  och den betalningen ska vara oss tillhanda senast 15 sept.

Tider som gäller

08:00 Vi börjar både lördag och söndag med frukost och teori. Vi bryter för lunch och eftermiddagsfika och avslutar ca kl. 17:00.

För vägbeskrivning titta in på: http://www.westernranch.se/

Bra att ta med

Vid vallhagen är det bra med en stol att sitta på, vattenskål till 4-ben, anteckningspenna + block Beroende på vädret, så ta med dig ombyte + ev. liggunderlag, då du och hunden är ute stora delar av dagen.

Hjälp oss också att hålla rent och snyggt på plats.

VARMT VÄLKOMNA!

SASK gm //Jeanette Forssman