Vallningshelg 1 i Skåne

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
lördag, april 16, 2016 - 08:00 till söndag, april 17, 2016 - 17:00
Plats:
Western Ranch, Askeröd (Särsvik) utanför Löberöd

Vallningshelg för nybörjare och mer erfarna

SASK anordnar även i år vallningshelger i Skåne! Kurserna omfattar både teori och praktik - och vill du komma som åhörare är det också mycket lärorikt. Instruktörer är Peter Bengtsson, som förutom att han har tävlat ASCA-trials, är aktiv SVAK-instruktör och domare samt tävlar och dömer internationellt! Har har lång och bred erfarenhet av olika vallhundsraser.

OBS! Övernattning på gården kan ej erbjudas, så ev. boende måste du ordna själv.

Anmälan skickas till ordforande@sask.nu och följande måste finnas med:

  1. Vilken helg du är intresserad av
  2. Hundens ålder och nivå och din egen erfarenhet. Har du två hundar så kan vi INLEDNINGSVIS endast erbjuda en tid som hundarna får dela på eftersom vi räknar med stort intresse - men skriv om du önskar 2 tider till en extra kostnad av 600kr/helg.
  3. Ditt namn + din mailadress + medlemsnummer (= hittar du på SBKs "Mina Sidor")

Pris; 1.350kr/ekipage för helgen inkl. frukost, lunch och fika (invänta bekräftelse innan du betalar).

Åhörare anmäler sig genom att skriva: Åhörare + ditt namn + mailadress. Pris; 180kr/dag inkl. frukost, lunch och fika (invänta bekräftelse innan du betalar).

VI BEHÖVER DIN ANMÄLAN SENAST 1 MARS

Max 8 deltagare. SASK medlemmar har förtur!

Besked om du har kommit med får du senast 5 mars. Inbetalning sker därefter till: SASK PG: 25 08 71 - 1. OBS! Uppge: "ditt namn + datum" så att kassören kan bocka av dig.

Tider som gäller:

08:00 - Vi börjar både lördag och söndag med frukost och teori. Vi bryter för lunch och eftermiddagsfika och avslutar ca kl. 17:00.

Bra att ta med:

Vid vallhagen är det bra med en stol att sitta på, vattenskål till 4-beningar, anteckningspenna + block. Beroende på vädret, ta med dig ombyte + ev. liggunderlag, då du och hunden är ute stora delar av dagen. Hjälp oss också att hålla rent och snyggt på plats.

VARMT VÄLKOMNA!

//SASK gm // Jeanette Forssman