Rasmästerskap i vallning 2018

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
fredag, juli 20, 2018 - 00:00
Plats:
Kroksbo
Resultatlistor:

Resultat hittas här:

Svenska australian shepherdklubben bjuder in till ett första
Rasmästerskap i vallning för alla SASK-medlemmar

ASCA Farmtrial Sheep, den 20 juli i Kroksbo
– ett samarrangemang med SWEDASC

Du behöver INTE ha din hund ASCA-registerad på något vis för att delta. Trialen är en officiell ASCA-tävling, där resultaten registreras i ASCA och är meriterande för hundar med ASCA-tracking-/registreringsnr. Alla anmäler sig via SWEDASC, men för att omfattas av SASKs rasmästerskap måste du även mejla till ledamot2@sask.nu. Uppge namn, hund och SASK-medlemsnr. Frågor till samma adress. Du måste vara SASK-medlem för att delta i rasmästerskapet.

Två klasser ingår i ASCA Farmtrial, OFTD (Open Farm Trial Dog) och AFTD (Advanced Farm Trial Dog), och en rasmästare utses i varje klass. Du behöver inga tidigare meriter i ASCAs vallningsprogram för att starta. Alla hundar börjar i OFTD-klassen. Denna trial är på får.

Flyern med banskiss, domare, betalningsinformation osv finns med i denna inbjudan, men all info hittar du även på swedasc.se, inkl viktiga länkar till anmälningsformulär, ASCAs regelbok med mera. Alla anmälningar måste gå via SWEDASC och kommer att skickas in till ASCA tillsammans med resultatet.

Föranmälan öppnar 7 juni 2018 – poststämpeln gäller!

Trialen fylls upp löpande i turordning enligt poststämpeln och besked ges när trialen är full eller om du inte fått en plats. Får du inga besked, har du fått din plats! En start per hund.

Varmt välkommen!

Vill du sponsra med priser? Eller som uppfödare skänka 500 kr till prisbordet? Ni blir upppmärksammade både på tävlingdagen och i kommande nummer av tidningen! Kontakta sekreterare@sask.nu för mer info.