Lydnadsdag med Jenny Wibäck

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
söndag, september 9, 2018 - 00:00
Plats:
Schäferhundklubben i Åstorp, Skåne

VÄLKOMNA TILL
TÄVLINGSLYDNADSDAG

med Jenny Wibäck den 9 september
på Schäferhundklubben i Åstorp, Skåne

Svenska australian shepherdklubben (SASK) har förmånen att även i år kunna arrangera den efterfrågade tävlingslydnadsdagen med Jenny Wibäck! Har du inte varit med tidigare, så passa på!

Jenny har ett stort hundintresse men hennes intresse för människor är, om möjligt, ännu större. I rollen som coach fokuserar hon i första hand på dig som hundtränare. Hon är inte låst i något koncept, utan fokuserar på att hitta vägar som motiverar dig att träna mer. Det enda hon håller fast vid genomgående är vikten av arbetsglädje - såväl hos dig som hos din hund!

Vi tar emot 6 ekipage, allt från nybörjare till mer erfarna, och utöver dem är åhörare varmt välkomna. Att lyssna och lära är mycket värdefullt eftersom man då kan fokusera till 100% på informationen/tipsen som ges – så ta chansen! Vi inleder dagen med lite om hur Jenny ser på tävlingslydnad sen kör vi praktiskt hela dagen.
Observera att vi är i enklare lokaler (toa finns) och att du själv tar med fika och lunch (det finns mikrougn).


Plats: Schäferhundklubben i Åstorp (mitt emot Åstorp brukshundklubb)
Tid: 10:00 – 17:00

Du som vill delta med hund:

Intresseanmälan görs senast den 1 aug. på mail: ordforande@sask.nu OBS! Uppge ditt och hundens namn samt ditt medlemsnummer i SASK (SBK) då medlemmar har förtur. Invänta besked om du kommit med, som du får den 3 aug. (vi lottar nämligen platserna om det blir fler än 6 anmälningar).
Icke medlemmar/andra raser är välkomna i mån av plats.

Kursen kostar 1.295 kr som sätts in till SASK pg 25 08 71 -1.
OBS! Uppge: 9/9 + ditt namn (viktigt för att kassören ska kunna bocka av dig).

Du som vill delta som åhörare:

Maila till ordforande@sask.nu och uppge ditt namn + ”åhörare” - invänta därefter bekräftelse och betala sedan in 250 kr till SASK pg 25 08 71 -1.
OBS! Uppge 9/9 + ditt namn.

VARMT VÄLKOMNA!
Svenska australian shepherdklubben