Läger 2018

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
torsdag, maj 10, 2018 - 00:00 till söndag, maj 13, 2018 - 00:00
Plats:
Gimo sportanläggning, 5 mil öster om Uppsala

Svenska australian shepherdklubben bjuder in till läger den 10–13 maj 2018! Lägret hålls vid Gimo sportanläggning, 5 mil öster om Uppsala, där vi umgås och tränar hund i dagarna tre.

Vi anländer på torsdagseftermiddagen den 10 maj för incheckning i rummen och samlas sedan till middagen. Vi bor på Gimo vandrarhem och äter måltiderna samt tränar vid Gimo sportanläggning, ett par minuter med bil eller en kort promenad mellan. Kursen startar på fredag morgon och avslutas med lunch på söndagen. Vi har riktigt duktiga, erfarna och engagerade instruktörer och kan erbjuda följande grupper:

  • TÄVLINGSLYDNAD – HELÉNE ELGEMYR
    Minsta nivå är att du som förare har tävlat i lydnad (behöver inte vara med samma hund som du har med dig). Helene Elgemyr är en mycket erfaren instruktör. Hon har tränat och tävlat hund på elitnivå sedan 1990 i både sök, spår, lydnad och vallning.
  • BRUKSLYDNAD – ELSA BRAHM
    För godkända lägre och uppåt i klasserna. Elsa har tränat och tävlat hund sedan början på 80-talet, framför allt bruks och drag. Hon har tävlat i elit och tagit cert i spår, sök och skydd, och även deltagit i SM. Elsa har två aussies och en holländsk herdehund till träning och tävling.
  • BRUKS/IPO – HAMPUS STAVEM
    För alla nivåer av bruks/IPO. Hampus har har tränat och tävlat hund i större delen av sitt liv. Han har många års erfarenhet av hundar och hundträning och tränar och tävlar sina hundar (schäfer och malle) i IPO, lydnad och bruks.

TOTALPRIS FÖR LÄGRET MED HELPENSION: 3 700 KR/DELTAGARE

Vi får helpension och bra boende med lakan och slutstädning i eget eller dubbelrum enligt önskemål. Duschar och toaletter finns i varje hus. Alla instruktörer har lång erfarenhet av brukset, så vill grupperna träna på något specifikt som t ex spår, sökmarkeringar, uppletande och budföring går det mycket bra!

Alla grupper har max 7 deltagare.

Du anmäler dig senast 1 mars – först till kvarn gäller. Medlemmar har förtur vid överbokning.

Efter bekräftelse om kursplats, dock senast 30 mars, betalar du 3 700 kr till SASKs PG 25 08 71-1.
Ange ”Läger” + ditt namn i betalningen. Anmälan är bindande när avgiften är betald och vid avhopp ska läkar- eller veterinärintyg uppvisas för återbetalning. Har vi reserver kan det lösa sig ändå.

Anmälan och ev. frågor till Yvonne Höglund via mail: yvoho@live.se (tel. 070-576 08 48)

Skriv ditt namn, personnr, tel, mail, din hunds namn (gärna även kennelnamn) och ålder samt i vilken grupp du vill gå. Skriv också om du har någon matallergi, om du vill ha eget rum eller om du vill dela rum med någon. Om du hellre vill bo i husvagn/husbil eller om du vill ha med dig någon, kontakta Yvonne! Meddela också om du är SASK-medlem. Efter sista anmälningsdag och i mån av plats är lägret öppet även för andra raser.

Se PDF-inbjudan för mer info.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!