Bruks & Lydnadsläger maj 2020

Inställt

Typ av aktivitet: Grenar: Datum:
torsdag, maj 21, 2020 (All day) till söndag, maj 24, 2020 (All day)
Plats:
Gimo Sportanläggning, 5 mil öster om Uppsala

OBS! Inställt pga COVID-19.

Vi anländer på torsdagseftermiddagen/kvällen den 21 maj för incheckning i rummen och samlas sedan till middagen. Vi bor på Gimo vandrarhem och äter måltiderna samt tränar vid Gimo sportanläggning, ett par minuter med bil eller en kort promenad mellan. Kursen startar på fredag morgon och avslutas söndag eftermiddag. Du som förare bör ha kunskaper som passar den grupp du söker till (behöver inte vara med samma hund du har med dig). Vi har riktigt duktiga, erfarna och engagerade instruktörer och kan erbjuda följande grupper:

TÄVLINGSLYDNAD

Startklar startklass–lydnadsklass 3.

BRUKSLYDNAD 1

Högre–elit.

BRUKSLYDNAD 2

Appell–högre.

TOTALPRIS FÖR LÄGRET MED HELPENSION: 3500 kr/deltagare

Vi får helpension och bra boende med lakan och slutstädning i eget eller dubbelrum enligt önskemål. Duschar och toaletter finns i varje hus. Alla instruktörer har lång erfarenhet av brukset, så vill grupperna träna på något specifikt som uppletande och budföring går det mycket bra!

Alla grupper har max 7 deltagare. Du anmäler dig senast 25 februari – först till kvarn gäller. Medlemmar har förtur vid överbokning. Ange medlemsnummer vid anmälan. Efter bekräftelse om kursplats betalas en handpenning om 500 kr till SASKs PG 25 08 71-1 eller Swish 1230378422. Handpenningen återbetalas inte vid avbokning. Resterande 3 000 kr betalas senast 30 mars. Ange ”Läger” + ditt namn i betalningen. Anmälan är bindande. Vid avhopp ska läkar- eller veterinärintyg uppvisas för återbetalning. Har vi reserver kan det lösa sig även utan intyg.

Anmälan och frågor till Marie Larsson och Veronica Hübner via mail: aussielager2020@hotmail.com.

Skriv ditt namn, tel, mail, din hunds namn och ålder samt i vilken grupp du vill gå. Ange gärna två val, om du tycker fler än en grupp kan vara intressant. Skriv också om du har någon matallergi, om du vill ha eget rum eller dela rum med någon. Om du hellre vill bo i husvagn/husbil eller om du vill ha med dig någon, kontakta lägeransvariga! Efter sista anmälningsdag och i mån av plats är lägret öppet även för andra raser.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!