Aymik's Smart Quickshot

RegNr:
SE34511/2023
e (hanen):
Aymik's Tri Monty
u (tiken):
KORAD LDSTARTKLASS Aymik's Savvy Lookup OTDsd
Född:
2023-05-18 00:00:00
Färg:
svart trefärgad
Aymik’s Smart Quickshot - Quick

Övrig info

Quick var en otroligt lovande valp ur senaste kullen här på Aymik's kennel. Han har vuxit upp till en mycket lättsam, genomsnäll och lycklig ungund. Han är nog den lättaste hunden jag haft. Mycket socialt trygg, älskar allt och alla, barn och små kycklingar är favoriterna. Han är självsäker, skott- och ljudfast samt miljöstark. Hade så gärna haft kvar denna vackra vallhund, men då han är nära släkt med tikarna här hemma så är det lättast att han får ett annat hem. Som vallhund är han extra lovande. Riktigt fin djurkänsla, god djurhantering, stark vilja att kontrollera djuren och visar fin stil. Han har gjort otroliga framsteg på kort tid på både får och ankor. Inga riktiga kommandon ännu, men denna hund kommer ha bra förmåga att ta kommandon och samtidigt kunna jobba självständigt. Han är extremt lyhörd på både djuren och mig som förare, lätt att bryta i alla situationer. Han besitter många trevliga instinktiva vallegenskaper. Någon vakt eller resursförsvar visar han inte här hemma.

Quick är genetiskt fri från HSF4, CMR1, CEA och DM. Registrerad i SKK och ASCA. Jag garanterar en hund som kommer valla och göra allt för sin ägare. Han är ett tillfälle för den som vill tävla inom vallning med sin hund. Hemmet, att han får valla, är viktigare än något annat. Då jag mest troligt kommer var intresserad av honom för framtida avel så kan även ett fodervärdsavtal eller delägarskap vara aktuellt. Ägare sökes världen över, export är möjlig.

Quick är efter KORAD LDstartklass Aymik’s Savvy Lookup OTDsd (leg Advance får och anka) och Aymik’s Tri Monty. Både Savvy och Shadow vallar, Savvy tävlas inom ASCA och Shadow kommer startas inom ASCA inom snar framtid.

 

 

 

 

 

Kontakta mig på aymiks@hotmail.com

Kontakt

Vem:
Uppfödare
Adress:
Sara Kjeldsen
Trävattna broslätt
52156 Floby
Tel:
0735430108
Email: Webbsida: