Zemykas i Will take it all

e (hanen):
Taggdo’s Carsten
u (tiken):
Dragonora paint it black
Född:
2016-08-21 00:00:00
Färg:
Red merle
HD/ED:
B/0
MH Skott:
2
Ögonlyst:
14/10-2016

Meriter

Godkänt doftprov eukalyptus
Utställt officiellt en gång med excellent, gick vidare för placering 2 med reservcert.
Grundtränad i agility, och dragtränad.
Zemykas i Will take it all - Leipi

Övrig info

Här är det med sorg jag söker en ny själsfrände till min fina Leipi. Det är en kille med ett hjärta av guld när man väl fått hans förtroende. Dessvärre kommer han inte endast i lyxförpackning. En del bagage att jobba med. Han ligger väldigt nära stress även om vi kommit långt. Nya människor och speciellt män kan han bli aggressiv emot ( av rädsla ).

 Så han bör komma till ett hem utan barn och andra hundar, och en sån lugn miljö som möjligt utan stress. Observera att han inte är en tävlingshund trots stor potential. Har stort resursförsvar och problem med andra hundar. Har haft kontakt med en hundterapeft 2 gånger under senaste året och vi har tagit oss långt på väg. Men är en god bit kvar.

Han är en väldigt känslig kille som älskar långa sovmornar och härliga skogspromenader.  Så just därför söker jag dig, som har enormt med tid att lägga på min pojke, som kan ge han all den uppmärksamhet han förtjänar och den träning som krävs för en fungerande vardag.  Jag söker dig med enorm erfarenhet och att du ej har hund just nu då han är extremt lättstressad och en flytt är nog krävande av honom. 

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Towa Wolgers
Öhn 535
83393 Strömsund
Email: