Yolo Black Ice ANF

e (hanen):
Leading Angel's Waltz The Spotlight
u (tiken):
Mangry's Black Majesty Selection
Född:
2020-02-15 00:00:00
Färg:
Svart trefärgad
HD/ED:
B/B 0/0
Ögonlyst:
UA 2020-04-02
Yolo Black Ice ANF - Leo

Övrig info

Leo är en tuff kille med ett hjärta av guld. Han är modig, orädd och väldigt framåt. Typiskt för rasen så är han vaktig när det kommer till tomten hemma och när han är i bilen.

Leo är en kille som vill vara till lags och han vill göra rätt.

I hantering med kloklippning, pälsvård och tandvård är han väldigt trygg och älskar uppmärksamheten. 
Leo är en kille som älskar att ligga i soffan och mysa lika mycket som långa promenader. Han älskar också att bada och simma. 
Han har ett stort jaktintresse.

Leo fungerar fint med andra hundar även om jag tror att han skulle trivas bäst som ensamhund. Nya hundar är han reserverad mot först, men aldrig visat aggressivitet om vi stött på någon i tex hundrastgården. Just nu bor Leo tillsammans med en schäferhane på 5 år och det finns ingen osämja. Dom tävlar dock om min uppmärksamhet dygnets alla timmar. På promenader är Leo ett energiknippe av rang! Och han vill gärna göra allt roligt på en gång! 
Han är mer godis och mat hund än föremålshund. Leo har umgåtts med barn i alla åldrar och sitter gärna hos den som har en hand ledig och vill klappa honom. Leo är nyfiken, framåt och snabb ❤️

Han söker ett hem där han får vara ensamhund och kan få all uppmärksamhet. Han vill gärna sysselsättas och få ett mål i livet.  Hör av dig till mig (uppfödare) vid intresse så förmedlar jag vidare kontakten med ägaren.

Leo är övertecknad och kan dessvärre inte ställas ut men fungerar fint till övriga sporter.

Kontakt

Adress:
Cassandra Vikgren
Parkgatan 3b
79531 Rättvik
Email: Webbsida: