Ylakällan Zorro

e (hanen):
Some Kind Of Magic's Kanudigit
u (tiken):
Izzie Puella Fera
Född:
2015-06-03 00:00:00
Färg:
Blue Merle
HD/ED:
B/UA
MH Skott:
2
Ögonlyst:
2015-08-03
Ylakällan Zorro - Atlas

Övrig info

Efter många försök till att kunna behålla min pojk, Atlas, har jag nu kommit till insikt i att det inte är möjligt. Detta på grund av att min dotter på snart 1,5 år har visat sig vara allergisk. Atlas är en otroligt snäll hund med en väldigt stabil mentalitet. Han älskar både människor (vuxna och barn) och andra hundar. Han har mycket energi som han behöver få utlopp för dagligen, och han älskar att köra drag (både på cykel, spark och canicross) men även agility och att få springa lös. Egentligen allt som innefattar fart och fläkt. Vi har också tränat en del lydnad, som både han och jag tycker är roligt, men då jag aldrig har fått till apporteringen riktigt har vi aldrig kommit ut på tävling. Han bor idag hos en tjej i närheten som har hjälpt mig med honom under min dotters allergiutredning, där han även har fått prova på sök vilket även det är någonting han verkar tycka är roligt.

Positivt:
Otroligt snäll
Älskar att få jobba & samarbeta med sin förare
Kan vara hemma själv
Kan vara lös

Negativt:
Kan ibland ha lite svårt att gå ner i varv efter stresspåslag
Kan gå upp i varv i möten med andra hundar (dock ej aggressivt)
Är inte jättebra på att gå i koppel, även om det blir bättre och bättre

Atlas, som vi kallar honom, är inte någon problemhund utan fungerar bra i vardagen. Vi söker ett hem där han får stanna för resten av livet och som tar hänsyn till hans aktivitetsbehov, och vi ser gärna att du bor lite lantligt i hus. Bor du dessutom i Västerbotten/Västernorrland är det ett plus, men absolut inte ett krav. 

Är du intresserad av Atlas men känner att du inte har fått tillräckligt med information, skicka gärna ett mail så svarar jag så utförligt jag bara kan.

/Stephanie

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Stephanie Bergefall
Bagargatan 10
91441 Rundvik
Email: