Whambam hotter than hell

e (hanen):
Dázumoon fatal attraction
u (tiken):
Dragonora hashtag selfie
Född:
2019-05-01 00:00:00
Färg:
Svart trefärgad
HD/ED:
HD B/C och ED 0
Ögonlyst:
26/6-2019
Whambam hotter than hell - Argos

Övrig info

Argos söker ett nytt hem.

- 4år gammal och har varit hos oss sen valp.
- Okastrerad.
- Ögonlyst som valp utan några konstigheter.

Han är en hund med en härlig personlighet och stor arbetsmotor med en vilja att göra rätt. I övrigt är han en hund som älskar att leka på alla sätt och vis, glad i människor och ger mycket kärlek. Han har en vilja av stål men är också en liten galenpanna för det mesta som har lätt till skratt/leende. Han är en stark hund både mentalt och fysiskt och har inte haft några sjukdomar eller större skador. Vi upplever att han har en bra av- och på-knapp. Vi har testat att tävla i rallylydnad och provat på ett doftprov samt gått kurser i lydnad och personspår. Han är lättbelönad då han älskar mat och leksaker.

Vi söker nu någon som har ambitionen att träna med sin hund och som har tid till honom. Du behöver vara någon med erfarenhet av rasen alt. erfarenheten av arbetande hundar. Han behöver någon som är beredd att jobba med honom och vara tydlig då han fortfarande är under utveckling. Men i gengäld kommer man att få en härlig livskamrat som gör allt för en. Pga. egen sjukdom och att det skaver mellan han och hans halvbror i hemmet har vi tyvärr haltat efter med lite saker och han behöver någon som kan vägleda honom framöver i hundmöten och jobba vidare på koppelpromenader. Men inget som vi inte tror att det går att få bukt på då han har visat potential i de olika situationer.

Argos är uppvuxen på landet med två katter, sin äldre halvbror samt med barn på besök med jämna mellanrum. Men vi ser helst ett hem till honom utan yngre barn i dagsläget. Han skulle eventuellt funka att bo med en tik, men inte med en annan hanhund då vi har märkt av svårigheter mellan killarna i hemmet och tidigare möten med andra hanhundar. Han har umgåtts med kastrerade hanar under kortare tid utan problem. Sen kan vi inte svara på hur alla situationer funkar och det finns givetvis möjligt att testa sig fram.

Detta är ett svårt beslut jag har behövt fatta, men jag känner att jag behöver hitta ett nytt hem för att han ska få fortsätta utvecklas och få det han behöver, då han är värd allt det bästa! ❤️ Hör av er på mejl med en presentation om vad ni har att erbjuda.

Kontakt

Adress:
Ann-Caroline Lundqvist
Gullered Aspåker 158
52397 Ulricehamn
Email: