Whambam Hotter Than Hell

e (hanen):
D’azumoon fatal attraction
u (tiken):
Dragonora hashtag selfie
Född:
2019-05-01 00:00:00
Färg:
Svart trefärgad
HD/ED:
c
MH Skott:
1
Ögonlyst:
2019-06-26
Whambam Hotter Than Hell - Argos

Övrig info

Argos söker ett nytt hem. 

- Fyller 4år i maj och har varit hos oss sen valp. 
- HD grad C (B/C) och ED ua. 
- Utfört MH med 1:a på skott. 
- Okastrerad.

Han är en hund med mycket personlighet och stor arbetsmotor som vill göra ”rätt”. I övrigt är han en hund som älskar att leka på alla sätt och vis, glad i människor och ger mycket kärlek. Han har en vilja av stål men är också en liten galenpanna för det mesta som har lätt till skratt/leende. 

Mitt mål var att tävla med honom och vi har testat att starta upp inom rallylydnad och provat på ett doftprov. Vi har även gått kurser i lydnad och personspår. Argos söker en ny aktiv träningskompis som kan ge honom det jag hade som förhoppning att ge honom. Vi söker nu någon som har ambitionen att träna aktivt med sin hund och med erfarenhet av rasen alt. god hunderfarenhet. 

Argos är uppvuxen på landet och det skulle vara önskvärt om han kunde få liknade boendeförhållande som idag. Han är också uppvuxen med två katter, sin äldre halvbror samt med barn på besök med jämna mellanrum. Han skulle eventuellt funka att bo med en tik men är inte säker på om en annan hanhund skulle funka då vi har märkt av svårigheter mellan killarna i hemmet. 

Detta är ett tufft beslut jag har behövt fatta, men pga. egen sjukdom måste jag hitta ett nytt hem för att han ska få fortsätta utvecklas och få det han behöver, då han är värd allt det bästa! ❤️ Jag har ingen brådska att hitta ett nytt hem då det är viktigt för mig att det känns rätt. Önskvärt är om ni bor max 2-3h radie från Ulricehamn. Hör av er på mail om det finns något ni undrar över. 
 

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Ann-Caroline Lundqvist
Gullered Aspåker 158
52397 Ulricehamn
Email: