Sunset Dream Amazonian Tribe

e (hanen):
Elbrus Gorzowska Panorama
u (tiken):
Jasmine Gorzowska Panorama
Född:
2016-04-15 00:00:00
Färg:
Röd Trefärgad
HD/ED:
-
Ögonlyst:
2017-08-10
Sunset Dream Amazonian Tribe - Twister

Övrig info

Twister är en snäll och glad kille som är van vid både barn, katter, andra hundar och även andra djur i största allmänhet. Favoritdjuret är nog ändå hästar och franska bulldogs. Han trivs snabbt i nya miljöer och åker gärna både bil, buss, tunnelbana och båt. Twister funkar bra med alla i familjen, tar till sig alla han lär känna och blir då väldigt tillgiven och mysig. Twister har en del vakt i sig men inte överdrivet och kan vara lite reserverad i början mot äldre män och tonårskillar, men det går bättre och bättre i och med att hans självförtroende växer.

Twister är en mycket lättlärd och intelligent Aussie och han älskar att träna agility. Eftersom han ännu är så ung så har vi inte hunnit tävla med honom, men han har potential att gå långt med rätt förare. Även sporter som rallylydnad och drag kommer han att vara mycket duktig på. Twister är bra på lydnad, men det finns fortfarande en del att träna på så som att gå i koppel och komma på inkallning. Twister är född i en kennel i Skåne. Hans pappa är en utsällningschampion i flertalet länder i Europa. Han har inte visat något behov av kastrering då han inte reagerar alls jobbigt på löptikar.

Twister bor halva tiden i en villa med trädgård och halva tiden i lägenhet med två katter. På grund av ändrade förutsättningar för både husse och lillmatte med utlandsresor och utlandsstudier behöver vi hitta ett nytt hem åt Twister. Vi är mycket måna om att hans nya husse/matte har mycket tid för aktivering, lek och bus. Nya hemmet bör gärna vara en villa med trädgård eller på landet. Hur mycket vi än vill behålla Twister, så är det bästa för honom att han hittar ett hem där han får den tid som han behöver.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Johan Rebeling
Solhagavägen 92
16347 Spånga
Email: