Sunbury’s Holy Crap I’m Batman

e (hanen):
Östra Greda Wellington Dumelow
u (tiken):
Östra Greda Petal From Dahlia
Född:
2021-12-11 00:00:00
Färg:
Blue merle
HD/ED:
-
Ögonlyst:
Nej

Meriter

BIR valp x2
Sunbury’s Holy Crap I’m Batman - Marwin

Övrig info

Marwin söker sin föralltid-person att dela livet med. Han kom tillbaka till oss för några månader sedan och har varit kvar för utvärdering, men livet med småbarn gör det omöjligt för oss att ha fler hundar nu, och vi ser oss därför om efter ett eget hem till vår Marwin. 

Han är en väldigt glad och social kille som behöver en förare med tålamod för en oformad unghund. Han har en stor arbetsvilja, bra lek och matdrift men är rätt så osäker och vill helst inte göra fel. Han har relativt bra grundlydnad men behöver fortsatt utbildning. Han testar gränser och kräver sin förare. 

Han har en del jakt och kan låsa sig på fåglar och harar, men är lätt att ”låsa upp”. Med mer träning kommer det försvinna. Det redan blivit bättre under den tiden han varit hos mig.
Han är enkel i hundmöten och har inga problem med andra hundar, han kan vara något försiktig vid första mötet med andra hundar och jag har jobbat mycket med hans självkänsla där. Han går ihop med alla hundar han träffar, det är inga problem då han är underlägsen och har relativt dåligt självförtroende, som jag försöker jobba på och han har växt mycket sen han kom till mig men han kan absolut växa mer och bli ännu säkrare i sig själv.

Han är i grund och botten en väldigt trevlig hund men som behöver tydliga ramar och regler och han behöver jobba mycket med sitt självförtroende. Därför är det viktigt att den som får hem honom ser att han är en valp i en unghunds kropp och kan träna hund utan att bli arg. 

Marwin älskar att mysa och kela och det finns bara massor av kärlek i den här hunden. Supersnäll och trevlig på alla sätt och vis. Han går även ihop med barn i alla åldrar vilket är bra. Jag omplacerar alltså inte Marwin för att det inte funkar hemma utan för att jag inte har den tiden och orken han behöver just nu. Jag har fullt upp med mina småbarn och mina andra vuxna hundar och jag kan helt enkelt inte ge Marwin tiden han behöver.

Mamman är: Östra Greda Petal From Dahlia ”Tindra” SE55101/2016
Pappan är: Östra Greda Wellington Dumelow ”Castor” SE52664/2017 

Sunbury’s Holy Crap I’m Batman ”Marwin”
SE71906/2021 - Född 2021-12-11

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Jennifer Persson
Västra Storgatan 5
63342 Eskilstuna
Email: Webbsida: