Sheepeyes Spicy Red Savina

e (hanen):
Taraelius Mighty Cane
u (tiken):
Aussie Gårdens Pixy Like Eyebright
Född:
2015-05-13 00:00:00
Färg:
Röd Trefärgad
HD/ED:
-
Ögonlyst:
Nej

Meriter

Godkänt doftprov eukalyptus
Sheepeyes Spicy Red Savina - Vicky

Övrig info

Med stor sorg i våra hjärtan har vi bestämt oss för att vi inte kan ha kvar våran jätte fina tjej Vicky pga av hennes problem med människor. Hon är jätte rädd för nya människor och visar detta genom att vara utåtreagerande. Vi tar med henne överallt på cafe, restauranger och på stan. Problemet visar sig här på gården som vi bor på. Vi lämnar bort henne till vänner när vi åker på semester vilket fungerar kanon! Dom förstår inte vad vi pratar om när vi berättar om hennes problem. Hon kan vara ensam hemma utan problem. Hon är en sån hund som bara kan allt och ger 110%.

Lätt lärd som få vill alltid vara till lags. En bästa kompis till oss och till våran 2 åriga dotter. Hon har inga problem med hundar, hon är väldigt låg i rang och gör sig bäst med andra hundar. Hon är otroligt barnslig och vill helst leka hela dagarna. Det är alltid fullfart framåt med Vicky. Vi tränar NW, lydnad och spår. Men är säker på att hon skulle bli bäst på alla sporter som hon utsattes för. Vicky ska bo med en aktiv familj där hon får fysisk och psykisk stimulans.

Hon vill bo i en familj med äldre barn i tonåren. Hon vill bo i en familj där det är lungt och skönt inte för mycket spring. En tonårs tjej som vill träna och tävla skulle vara perfekt för Vicky.

Om ni vill veta mer är det bara att höra av er till mig Isabelle på 0739090944.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Isabelle Isabelle
Nytorp 2
17854 Ekerö
Tel:
0739090944
Email: