Red Cherry´s Marius Hoiby

e (hanen):
Some Kind of Magic´s Kanudigit
u (tiken):
Dragonora Like a Beast
Född:
2018-04-13 00:00:00
Färg:
Trefärgad
HD/ED:
HD:C/B ED:u/a
Red Cherry´s Marius Hoiby - Enzo

Övrig info

Efter stort övervägande har vi beslutat att omplacera Enzo då vi inte får det att fungera i vår vardag. Vi har tyvärr inte tiden och engagemanget han kräver. Enzo är en hund med stor kapacitet för den tränings-och tävlingsintresserade eller för dig som har gård och vill träna honom i vallning. Han är en oerhört lättlärd och rolig hund att arbeta med. Han VILL jobba! Vi har främst tränat lydnad men ser att han även skulle passa till freestyle, bruks, rallylydnad etc. då han är pigga på det mesta. Vi förutsätter att du tränar honom med mjuka, konsekventa, belöningsbaserade metoder.
Att bo på landet med möjlighet att vara lös mycket med en husse eller matte som har mycket tid för honom skulle vara det ideala hemmet.

Han bör vara ensamhund eller bo tillsammans med en lugn och trygg äldre tik eftersom han tyvärr reagerar på andra hanhundar. 
Han är pigg och reaktiv och vi vill därför inte omplacera honom till en barnfamilj utan söker ett lugnt och hundvant hem.
Har du ett passande hem för Enzo-tveka inte att höra av dig. Priset är inte viktigt för oss utan vi vill att han kommer till ett bra hem där han får möjlighet att utvecklas vidare till en riktigt fin hund.
Han är fullt vaccinerad och försäkrad, gillar att åka bil, bada, borstas. Gillar ej kloklippning.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Catarina Östlund
Slingan 13
44460 Stora Höga
Email: