Dewhopps Liris

e (hanen):
Cut'n Loose Texas Cowboy
u (tiken):
Dewhopps Dawn
Född:
2020-02-14 00:00:00
Färg:
Biröd
HD/ED:
B/B u/a
MH Skott:
3
Ögonlyst:
Nej

Meriter

RLD N

Övrig info

SE17939/2020

Liris är en liten 3årig australian shepherd tik på 13kg som letar efter ett nytt hem. Hon är en väldigt glad, snäll, mjuk och lyhörd individ som gärna vill vara till lags och är snabb med att lära sig nytt. Hon är tränad och tävlad inom rally och lydnad och har titel i nybörjarklass och godkänt resultat i lydnad. Vi har även kört specialsök och spår vilket hon tycker om. Hon har en bra av-knapp.
Liris är väldigt lättbelönad när det gäller både mat/godis och leksak men hon föredrar näring. Jag har alltid belönat mycket och ofta och tycker det funkar bra med henne. Hon har en fin bubbla och en bra kamp!
Hennes brister är att hon har en social osäkerhet mot främlingar och barn vilket är bra att vara medveten om. Hon har viltintresse och går igång på både synretning och spår så går ej ha lös runt vilt. Hennes koppelgående behöver jobbas med. Sedan kan hon försöka fösa bort andra hundar när hon ska få godis (ibland).
Hon går idag på mobilt hunddagis och det fungerar utmärkt. Hon kan vara ensam men föredrar att vara med sina människor, då är hon tillfreds. Liris är också van vid att åka bil och är tyst i bilen men kan tycka det är lite läskigt och detsamma gäller kommunala medel. Supersnäll i all hantering och kloklippningen är en mysstund för oss.

Vad för hem passar Liris? Hon skulle må bra av att bo i ett hem utan barn men gärna en annan äldre hund som är både stöd och lekkamrat. Hon kräver en stabil och trygg förare som hjälper henne när hon tycker det blir jobbigt. Hon vill gärna komma till ett hem där hon får jobba, men tävling är inget krav.
Liris skulle trivas bäst i hus med tomt eller mer lantlig tillvaro. Hon är vaccinerad och har aldrig varit sjuk eller skadad och ingen allergi.

PM för mer info eller frågor.
https://www.instagram.com/aussieliris/  
https://www.tiktok.com/@liripup

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Kim Henning
Albatrossvägen 102
13666 Vendelsö
Email: