Best Of Brawehearts Will

e (hanen):
Fraytal'All Right
u (tiken):
Best Of Brawehearts Blue Perfection
Född:
2021-03-04 00:00:00
Färg:
Blue Merle
HD/ED:
HD A/ED UA (0)
Ögonlyst:
Valp
Best Of Brawehearts Will - Charlie

Övrig info

Nu söker Charlie ett nytt hem. Charlie blir 2 år i mars, och är HD/ED röntgad. Han är pigg och glad, och kräver mycket aktivering och motion vilket jag känner att jag inte riktigt hinner ge honom, bla pga hälsoskäl. Charlie har tyvärr några olater och "problem" och skulle passa bäst som ensamhund. Just nu bor vi två vuxna och en till hund. Han har mycket vakt i sig och är det mycket runt omkring så blir han lätt stressad. Vakten visas mest i och med att han vaktar mig, vilket jag inte får bort. Han går mycket upp i varv speciellt om det kommer besök, men då är han bara glad och vill ha uppmärksamhet. Hundmöten är också ett bekymmer där han går upp i varv och blir hetsig och drar. Har försökt jobba med det en del, men känner att vi inte kommer längre med det. 

Charlie är en hund som älskat att få jobba och följa med. Han är en fantastisk draghund och drar bra både framför skidor och när man springer. Tycker om att spåra och har gjort en del personspår. Men det han älskar är att spåra ripa och tjäder, så hade passa fint till viltspår. Hemma är han fin och mysig när han fått göra utlopp för sin energi. Och är en riktig clown. Han kan hitta på en del bus, men då är han lite unghund ännu. Inga problem att lämna själv hemma, då lägger han sig bara att sova. 

Charlie är en fantastisk hund bara han får rätt aktivering. Vilket är största orsaken till ett nytt hem. Finns mer att berätta om honom, så är du intresserad är det bara att höra av sig.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Eva Lisa Johansson
Luleåvägen 50
98237 Gällivare
Email: