Best of Brawehearts Elliot

e (hanen):
Nebesnyaljans ball of fire
u (tiken):
Best of Brawehearts blue perfection
Född:
2022-04-03 00:00:00
Färg:
Röd med vita & tan tecken
HD/ED:
-
Ögonlyst:
2 juni 2022
Best of Brawehearts Elliot - Elliot

Övrig info

Australian Shepherd-hane 10 månader söker nytt hem

På grund av ändrade förutsättningar letar vi nytt hem till vår Elliot, en Australian Shepherd-hane på snart 10 månader. Elliot är en glad och positiv kille med väldigt fint temperament, på inget sätt en problemhund. Fullt frisk, har stamtavla. Framåt och nyfiken, lättlärd och tycker om att använda nosen, älskar människor och andra hundar. Ej aggressiv och ej skotträdd. Ensamtränad. Aktivitetsnivå medel, har energi och lekfullhet och behöver få komma ut ordentligt och aktiveras/springa/leka av sig men kan sedan lätt varva ner och är då helt nöjd med att vila inomhus ett tag. Han är väldigt kärvänlig och älskar närhet. Grundlydnad finns men han är en unghund med allt som följer - blir lätt hoppig när han blir glad och exalterad, drar ibland i kopplet etc, så träning och uppfostran med ett tryggt och stabilt ledarskap behöver förstås fortsätta i hans nästa hem!

Vi söker nu ett nytt kärleksfullt, aktivt och engagerat hem till denna fina lilla kille som vi utan tvekan hade behållit om vi kunnat. Vi ser gärna att du har hundvana sedan tidigare och ett måste är att du kan lösa vardagen så att Elliot inte är ensam hemma hela dagarna med bara en kort rastning på lunchen. 

Skriv och berätta lite om dig själv och vilket slags liv du kan erbjuda Elliot, om du tänkt syssla med något hundsport/särskild aktivitet med hunden samt hur vardagen kommer se ut, så tar vi det därifrån. Det finns förstås mer att berätta om Elliot och det är bara att fråga om du undrar något särskilt. Pris enligt överenskommelse, det viktiga är att Elliot hamnar rätt.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Mattias Bengtsson
Hugo Alfvéns väg 34
75656 Uppsala
Email: