Easy American Pie

e (hanen):
Thornapple Love Lock Down
u (tiken):
Thornapple A Mighty Wind
Född:
2015-01-26 00:00:00
Färg:
Svart trefärgad
HD/ED:
-
Ögonlyst:
2015-03-20

Meriter

Godkänt doftprov eukalyptus
Ett kvalificerat resultat i nybörjarklass i rallylydnad
Utställd i UKL med excellent
Easy American Pie - Tazza

Övrig info

Tazza är en härligt glad och lite smågalen aussietik. Hon har mycket energi och är med på allt som du tränar med henne: lydnad, rallylydnad, spår, agility, nose work m.m. Vi har även testat att delta på ett IPO-läger, något som hon verkligen gillade! Där är fotot taget.

Hon lever idag - förutom med mig - med två andra hundar, en kanin och två äldre barn. Hon har inga problem att komma överens med någon av oss, men ska (enligt min uppfattning) helst vara ensamhund, då hon är väldigt uppe i varv runt andra hundar. Hon har problem med hundmöten då hon stressar upp sig väldigt mycket. Vi har kört hårt med "skvallermetoden" och detta fungerar riktigt bra. Hon har mycket jakt i sig, så även om det funkar med vår kanin är jag osäker på hur hon skulle passa ihop med andra djur.

Hon kan tycka att män är lite läskiga till en början, men eftersom hon älskar att gosa och kela brukar hon komma över det ganska snabbt.

P.g.a. allvarlig sjukdom inom familjen har jag inte tid, ork eller lust över att lägga på Tazza och på den träning hon behöver för att må bra. Därför har jag kommit fram till det svåra (men rätta) beslutet att försöka hitta ett annat hem åt Tazza.

Kontakt

Vem:
Ägare
Adress:
Katarina Nyman
Hackstavägen 10
18431 Åkersberga
Email: